Werk jij in de detailhandel en heb je vragen over je werk, je loopbaan of het volgen van een opleiding? Dan helpen wij jou verder! We geven je (telefonisch en per mail) antwoord op jouw vragen. Daarnaast bieden we online of live begeleiding van een loopbaancoach aan. Geheel gratis want de sector betaalt.

Hulp van een Loopbaancoach

Wie ben ik? Wat kan ik goed? En wat wil ik? Zijn dit vragen waar jij mee stoeit? Dan is een (gratis!) loopbaancoach iets voor jou. In gesprek met een loopbaancoach ga je op zoek naar de juiste richting.

Loopbaanplatform

Speciaal voor jou ontwikkelde Youfit@retail iets nieuws: Jouw Loopbaanplatform. Een online platform dat je gratis toegang biedt tot nuttige informatie, inspirerende opdrachten en testen waarmee jij verder komt in jouw loopbaan.

E-coaching

Ontvang jij liever digitaal advies over jouw loopbaan? Dan is E-coaching iets voor jou. Via digitale loopbaanbegeleiding ga je op zoek naar de juiste richting.

Ontwikkeladvies voor 45-plussers

Ben jij 45+ en werk je minimaal 12 uur als verkoopmedewerker of logistiek medewerker in de detailhandel? En wil je advies over je werk, je loopbaan of een opleiding? Dan helpt een (gratis!) loopbaancoach jou met advies op maat.