Zoals je vast wel weet is de sector retail zichzelf aan het heruitvinden. Steeds meer mensen winkelen online in plaats van in fysieke winkels en klanten vragen steeds meer service. Dit proces wordt nog eens versneld door de corona crisis en de bijbehorende 1,5 meter richtlijnen.

Hierdoor is het voor jonge medewerkers in de retail extra relevant om te doen aan zelfontwikkeling en een leven lang leren. Maar hoe krijgen we deze jonge generatie retailmedewerkers zover? Hiervoor vragen wij jouw hulp!

Blijven ontwikkelen

CNV Jongeren en James uitvoerder van loopbaanplatform Youfit@retail, zijn op zoek naar enthousiaste en ambitieuze jonge retailmedewerkers (tot 35 jaar) die willen mee denken over vernieuwing binnen de sector.

Met zo’n 10 andere jonge collega’s doe je mee aan drie co-creatiesessies die in de avonduren in de regio Utrecht gehouden worden op 8, 15 en 22 september 2020 (vanzelfsprekend houden we bij de planning de RIVM richtlijnen in de gaten).

In het kader van ‘jong geleerd is jong gedaan’ ga je nadenken over hoe jij en jouw collega’s gestimuleerd kunnen worden om jezelf te blijven ontwikkelen, zodat je een betere kans hebt om aan het werk te blijven. Jullie gaan bovendien gezamenlijk een aantal adviezen ontwikkelen. Deze presenteren jullie aan jullie werkgevers en vertegenwoordigers uit de Retailsector. Vervolgens worden jullie adviezen breed verspreid binnen de sector!

Klik hier om de flyer te zien.

 

Doe mee!

Lijkt het je interessant om mee te doen? En ben je jonger dan 35 jaar met een baan in de retail? Meld je hier dan aan ->

Geboortedatum


 

Gerelateerde diensten

Helpdesk en speciaal spreekuur geopend in de avond

Bij Youfit@retail kun je terecht met al je vragen over je werk, leren en ontwikkelen en je loopbaan. Onze helpdesk is ook nu dagelijks bereikbaar en er is een speciaal spreekuur.

Veelgestelde vragen