Het gebeurt in de retail helaas met grote regelmaat, en zeker nu in de Coronatijd, dat ketens en kleine zelfstandige winkels die failliet gaan. Youfit@retail helpt je mee bij de stappen die je kunt zetten richting een nieuwe baan.

Als een reorganisatie, een faillissement of ontslag wordt aangekondigd komt er veel op je af. De eerste periode zal waarschijnlijk in het teken staan van afscheid nemen en wil je je richten op een nieuwe baan. Dat roept allerlei vragen bij je op; hoe pak ik dat aan?, waar moet ik naar zoeken? Hoe maak ik een cv? Youfit@retail wil met je meedenken, daar zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

Je kunt denken aan:

  • 1 op 1 ondersteuning van een coach. De coach kan met je meedenken over bijvoorbeeld welke baan past bij jou, een cv maken, voorbereiding op een sollicitatiegesprek
  • – Alleen of samen met (ex-)collega’s een (online) workshop of training doen
  • – Zelf aan de slag door je aan te melden op het loopbaanplatform. Hier kun je vacatures zoeken, cv maken en vind je veel tips en informatie

 

…of bel ons op 030-751-1900 en bespreek hier je zorgen en/of leg je vragen bij ons neer


 

Klik hier om onze flyer ‘Winkel failliet? YouFit@Retail helpt je graag verder’ te bekijken.

 


Tips:

Als je lid bent van de vakbond, neem dan zo spoedig mogelijk met hen contact op

Teken niet zomaar documenten. Geef jezelf hiervoor de tijd en vraag bijvoorbeeld een jurist mee te kijken

 

Gerelateerde diensten

E-workshops & e-trainingen voor jou op een rij gezet

Al een paar jaar zijn wij actief in de Retail met coachingstrajecten, workshops, trainingen, onderzoeken en zijn we op de winkelvloer aanwezig. Zo weten we wat er speelt in de winkels, waar behoefte aan is voor het verkopend en leidinggevend personeel. Omdat we veel mensen spreken passen wij ons aanbod hierop op aan. Zo hebben we de afgelopen jaren al heel veel mensen kunnen helpen.

Om dit in deze veranderde wereld te kunnen blijven doen, júist nu, zijn de workshops en trainingen online. Niet inloggen en een programma op de computer volgen, nee, live met onze coaches. Hierdoor kun je alles gelijk vragen, krijg je persoonlijke aandacht en tips. Voordeel hiervan is ook dat je geen reistijd hebt. En als laatste: het is kosteloos, want de branche betaalt.

Veelgestelde vragen