Werk jij in de detailhandel en heb je vragen over je werk, je loopbaan of het volgen van een opleiding? Wil je nieuwe kennis opdoen, (nog) beter worden in je werk of doorstomen naar een leidinggevende functie? Dan helpen wij jou verder! We geven je (telefonisch en per mail) antwoord op jouw vragen. Daarnaast bieden we je workshops én (online of live) begeleiding van een loopbaancoach aan. Geheel gratis want de sector betaalt.

Zelf aan de slag op het Loopbaanplatform 

Wil je nog beter worden in wat je doet? Of zou je er nog wel iets nieuws bij willen leren, zodat je nog interessant blijft voor de arbeidsmarkt? Het is altijd nuttig om te investeren in je toekomst en jezelf te ontplooien. Dat kan op ons loopbaanplatform. Je vindt daar opdrachten, handige tests, tips voor vervolgstappen, vacatures en praktische informatie die inzicht bieden in jouw situatie. Maak hier je account aan en je kunt meteen aan de slag.

 

Iets nieuws leren? Zo doe je dat!

Online loopbaancoaching 

Wil je graag digitaal advies over jouw loopbaan? Dan is e-coaching iets voor jou. Via digitale loopbaanbegeleiding ga je op zoek naar de juiste richting voor jouw toekomst. Per telefoon, skype of e-mail kun je bij een coach terecht met al je vragen over je werk en ontwikkeling. Met behulp van opdrachten en tests stoom jij jezelf klaar voor een succesvolle loopbaan. 

Aanmelden voor e-coaching kan hier.

Vacaturezoeker

Op het Loopbaanportaal van Youfit@retail vind je een vacaturezoeker die je dagelijks de nieuwste vacatures in jouw interessegebieden toont. Maak hier je account aan voor het Loopbaanportaal en maak gebruik van de vacaturezoeker.

Online workshops en trainingen

Om bij te blijven in een sector die in snel tempo verandert, bieden we een uitgebreid pakket van online workshops en trainingen die je gratis kunt volgen. Hoe presenteer je jezelf als merk? Welke baan past bij jou? Toe aan een nieuwe baan? Hoe ontwikkel je je talent? Deze, en meer, thema’s komen in de gratis workshops voorbij. De online workshops zijn live met loopbaancoach die aanwezig is voor vragen, persoonlijk advies en praktische tips. Lees hier meer

Tips & inspiratie

Op zoek naar een baan in de retail? Heb je daar misschien een duwtje in de rug voor nodig? Nieuwsgierig hoe anderen de regie pakken over in hun loopbaan? Laat je inspireren door deze tips en persoonlijke verhalen uit de praktijk.

Helpdesk en woensdagavondspreekuur 

Bij Youfit@retail kun je terecht met al je vragen over je werk, leren en ontwikkelen en je loopbaan. Onze helpdesk is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 030-7511900. Er is nu ook elke woensdagavond een speciaal spreekuur van 19.00 – 21.00 uur. Bel of app direct met een loopbaancoach 06-22201862.

Lees meer