Stoei jij met vragen zoals:

– Welke werk past écht bij mij?

– Ander werk vinden, hoe doe ik dat?

– Misschien krijg ik mijn ontslag, wat nu?

– Ik wil me verder ontwikkelen, hoe zet ik een eerste stap?

– Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe vertaal ik die naar passend werk?

En wil jij digitaal loopbaanadvies zonder reistijd, zonder files en op het moment dat het jou het beste uitkomt? Dan is E-coaching iets voor jou. Op deze manier boek je tijdwinst zonder dat de kwaliteit verloren gaat.

Dit levert het jou op

Na een loopbaancoachtraject sta jij in jouw kracht. Je weet wat jij belangrijk vindt in werk en hoe je verder wilt.

Hoe werkt het?

Via een digitaal loopbaanplatform ontvang jij coaching van een professionele loopbaancoach. Bij hem of haar kun jij, per telefoon, skype of e-mail terecht met verschillende vragen over je werk en ontwikkeling. Met behulp van eventuele opdrachten en/of tests stoom jij jezelf klaar voor jouw gouden toekomst. Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor e-coaching!

Aanmelden voor E-coaching

Je kunt je aanmelden voor gratis e-coaching door onderstaand formulier in te vullen. Na het aanmelden ontvang je een inlogcode voor het loopbaanplatform (als je nog geen login hebt). Daarna word je gekoppeld aan een loopbaancoach.

Bij de begeleiding welke gefinancierd wordt uit de NL Leert Door-subsidie van het Ministerie van SZW, kan door het Ministerie een aantal gegevens worden gevraagd van de deelnemers. Bijvoorbeeld je ID en BSN en als deelnemer vul je samen met je coach een aantal formulieren in en ondertekent deze. Deze gegevens worden opgeslagen in een beveiligde online omgeving.    Mijn hoogst genoten opleiding:


    Ik wil mij aanmelden voor:


    Ik heb een vraag over: