Wat maakt jou herkenbaar? Hoe breng je dat over?

Tijdens de gratis e-workshop ‘Presenteer jezelf als merk’ leer je jezelf te beschrijven, te analyseren en jouw beste eigenschappen te benoemen. Na afloop van deze workshop heb je de tools in handen om jezelf als uniek merk te beschrijven en te presenteren. Zo sta je sterk bij het vinden van de baan die het beste bij je past.

Vragen komen naar boven als:

⇒ Waar ben ik goed in?
⇒ Wat kan ik?
⇒ Waar zit mijn toegevoegde waarde?
⇒ Welke rol past bij mij?

Hoe breng je dit beeld van jezelf over op een ander? We maken gebruik van een model met verschillende componenten om een effectief beeld te schetsen van jouw toegevoegde waarde voor je werk. Tijdens de online workshop leer je het model kennen en begin je alvast met invullen van de eerste stappen. Na afloop ga je zelfstandig verder aan de slag. Je kunt daarna gebruik maken van e-coaching om feedback te krijgen en samen met de coach jouw eigen merk in te vullen.

Je leert om:

⇒ De waarde van jouw vaardigheden te begrijpen en jouw doel te bepalen
⇒ Dit nieuwe model leren gebruiken bij om jezelf te presenteren

Wanneer

Je kunt je aanmelden voor de workshop op donderdag 9 juli of maandag 13 juli 2020 van 10.00 – 12.00 uur.

Hoe werkt het

We werken via de online omgeving van Microsoft Teams. Je hoeft daar geen account voor te maken. Na aanmelding krijg je van ons een link toegestuurd, waarmee je via je webbrowser in onze veilige, digitale workshopomgeving terecht komt.

Voor wie?

Iedereen die werkt in een (online) winkel.

Aanmelden

Selecteer hieronder de gewenste datum en vul jouw gegevens in. Je ontvangt dan gelijk een bevestigingsmail.

Gewenste datum: do. 9 juli 2020ma. 13 juli 2020Heb je nu of in het verleden gebruik gemaakt van loopbaancoaching via YouFit@Retail? JaNee