Omgaan met verlies van je baan – NIEUW!

In deze nieuwe e-workshop besteden we aandacht aan het verlies van je baan. We staan er bewust bij stil, geven inzicht in het proces van verandering en tips om er goed door heen te komen. Je leert te kijken naar het hier en nu, om erover te praten en om vanuit de oude baan kijken naar de toekomst.
Er staat 1 workshop gepland: donderdag 11 februari 2021 om 09:30-12:00 uur . Meer over weten? Inschrijven? Klik dan hier.

Presenteer jezelf als merk

Tijdens ‘Presenteer jezelf als merk’ leer je jezelf te beschrijven, te analyseren en jouw beste eigenschappen te benoemen. Na afloop van deze workshop heb je de tools in handen om jezelf als uniek merk te beschrijven en te presenteren. Zo sta je sterk bij het vinden van de baan die het beste bij je past.
Er staat momenteel op de agenda:
maandag 25 januari 2021 van 13:00 tot 15:00 uur
Komt maandag niet goed uit?
Voor vrijdag 2 februari van 13:00 tot 15:00 uur kun je je ook nog aanmelden. Uitgebreidere informatie en inschrijven -> klik hier

Talentontwikkeling

Wanneer je weet wat jouw talenten zijn, kun je ze beter inzetten. Dit leidt onder meer tot werkplezier, positieve relaties en meer productiviteit. Wil jij weten wat jouw talenten zijn? Welke talenten jouw collega’s hebben? En hoe jullie elkaar hierin kunnen versterken? Tijdens de workshop ‘Talentontwikkeling’ krijg je antwoord op deze vragen.

Youfit@retail

Past jou baan nog bij jou? Of twijfel je af en toe? En waar ligt dat dan aan? En wat kun je doen? Een workshop vol onderzoek en reflectie maar met antwoorden waar je verder mee komt.

The next step/aan de slag met je loopbaan

Toe aan een volgende stap in je loopbaan? Je wilt je graag verder ontwikkelen, maar waar begin je? In deze workshop krijg je handvatten voor jouw loopbaanonderzoek en maak je een plan waar je direct mee aan de slag kunt.

Ontslagen, wat nu?

Bij ontslag komt er heel veel op je af. Bij Youfit@retail denken we graag mee waar je begint en welke stappen er te maken zijn naar een nieuwe baan.

 

Aanmelden of meer informatie over een workshop?

Klik dan hier  laat in een bericht weten om welke workshop het gaat. Wij nemen dan snel contact met jou op.

 

Suggesties? 

Loop jij ergens tegenaan in jouw werk of (loop)baan en zou je dit in een workshop behandeld willen hebben? Laat het ons weten en we komen er samen wel uit! En als dit niet allen jou betreft, maar ook jouw collega’s, dan kunnen we ook een workshop op maat voor jullie maken.

 

Veelgestelde vragen

Wil jij jouw positie in de arbeidsmarkt versterken? Wil jij bij de tijd blijven? En wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw (of juist een nieuw) vakgebied? Dan biedt een opleiding je meerwaarde. Maar hoe vind jij de opleiding die het beste bij je past? Deze vragen helpen je op weg: - Welke diploma’s worden er gevraagd voor jouw huidige of gewenste droombaan? - Welke kwalificaties vindt jouw leidinggevende of diegene die jouw droomberoep uitoefent écht belangrijk? - Welke opleidingen zijn er allemaal? En passen die ook bij jouw (leef)situatie? Meer weten over opleiding en omscholing? Neem dan eens een kijkje op deze websites: - https://www.werk.nl/werk_nl/werknemer/solliciteren/ontwikkel-uzelf/opleiding/ - https://www.springest.nl/ - Voor mode: https://mode.werkindewinkel.nl/mijn-opleiding Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van een goede keuze voor een opleiding? Neem dan gerust contact met ons op. Onze coaches staan voor jou klaar!