Loopbaanplatform

Speciaal voor jou ontwikkelde Youfit@retail iets nieuws: Youfit@retail-Loopbaanplatform. Een online platform dat je gratis toegang geeft aan nuttige informatie, inspirerende opdrachten en tests die je inzicht in jezelf bieden, zodat jij verder komt in jouw loopbaan. Wat denk je bijvoorbeeld van:

– Inspirerende tips voor je loopbaan over bijvoorbeeld een mooi cv, voor jezelf beginnen, competenties ontdekken, opleidingen zoeken en nog veel meer.

– Drie hoofdthema’s op jouw startpagina die je stap voor stap ondersteunen bij jouw loopbaanvragen:

  1. Meer leren over jezelf
  2. Meer leren over je mogelijkheden
  3. Overgaan tot actie

Achter deze thema’s vind jij verschillende opdrachten die je helpen naar jouw gouden toekomst. De opdrachten bieden je inzicht in jouw huidige situatie, tips voor vervolgstappen en contactgegevens van experts die jou daar graag bij helpen.

– Een vacaturezoeker die je dagelijks de nieuwste vacatures in jouw interessegebieden toont.

– De mogelijkheid om in contact te komen en contact te onderhouden met een loopbaancoach.

– De mogelijkheid om een besloten of publieke showcase aan te maken.

Waar wacht je nog op? Maak nu jouw gratis account aan!

 

Gerelateerde diensten

Hulp van een Loopbaancoach

Wie ben ik? Wat kan ik goed? En wat wil ik? Zijn dit vragen waar jij mee stoeit? Dan is een (gratis!) loopbaancoach iets voor jou. In gesprek met een loopbaancoach ga je op zoek naar de juiste richting.

Veelgestelde vragen

Je cv is niet alleen de opsomming van je opleiding, je kwaliteiten en werkzaamheden. Het is ook het eerste wat een recruiter of een HR-medewerker van je ziet. Als jij ervoor zorgt dat jouw cv er aantrekkelijk uitziet, heb je direct een streepje voor in de selectie. Maar hoe doe je dat? Deze stappen helpen je op weg: - Vermeld al je contactgegevens duidelijk op elke pagina. - Voorzie je cv van een sprekende (pas)foto. - Kies voor een overzichtelijke lay-out en voorkom lege ruimtes. - Neem een korte beschrijving van jezelf en je gewenste baan op, jouw zgn. ‘profiel’. - Som per functie de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden op. - Vermeld al je behaalde diploma’s en relevante gevolgde cursussen. Op het loopbaanplatform vind je voorbeeld cv’s en uitgebreide instructies. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar!
Het aanmaken of opfrissen van je LinkedIn-profiel kan je zomaar een droombaan of mooie carrièrekans opleveren. Werkgevers maken immers steeds vaker gebruik van LinkedIn wanneer ze op zoek zijn naar nieuwe mensen. LinkedIn is daarmee een belangrijk kanaal om jezelf te presenteren. Een goed profiel begint bij de basis. Hieronder een paar tips waarmee jij van start kunt: - Maak een account aan op www. LinkedIn.com en vul de verschillende velden in. Let hierbij goed op de privacy-instellingen. - Vermeld je (relevante) contactgegevens. - Kies voor een sprekende profielfoto. - Plaats naast de gegevens uit je cv ook een korte en duidelijke omschrijving van jezelf en wat jij te bieden hebt. - Zoek naar netwerkcontacten en nodig ze uit om met je te ‘Linken’. Wil je meer informatie over het aanmaken en/of gebruiken van LinkedIn? Ga dan naar het loopbaanplatform, daar vind je een uitgebreide instructie. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar!