Als werkgever in de detailhandel weet je als geen ander hoe snel de ontwikkelingen in de sector gaan. Dit heeft gevolgen voor de bedrijfsvoering en dus ook voor je werknemers. Zij zullen zich moeten blijven ontwikkelen en nadenken over hun werk en loopbaan. Dat gaat vaak niet vanzelf. Youfit@retail biedt ondersteuning aan bedrijven en werknemers en komt met concrete oplossingen om na te denken over de toekomst en in gesprek te gaan over de gevolgen die ontwikkelingen hebben op werk en loopbaan.

Over Youfit@retail

Youfit@retail is een vervolgproject op Loopbaansupport Detailhandel. Wij worden gefinancierd door Stichting Detailhandelsfonds (SDF); één van de projecten binnen de Human Capital Agenda. Tot eind 2019 mogen we de onderstaande diensten gratis aanbieden aan werkgevers en werknemers in de detailhandel.

Download het persbericht

Diensten voor werkgevers

Adviesgesprek maatwerkprogramma

Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de vragen die er op de werkvloer spelen, maken we graag een afspraak voor een adviesgesprek. We komen langs en bespreken gratis en vrijblijvend de diensten die passen bij jouw bedrijf.

Toolkit voor medewerkers

Alle informatie over onze diensten vind je terug in onze toolkit. Deze set met informatie is er speciaal voor jouw werknemers. Door zich op de website aan te melden, kunnen zij zelf met ons aanbod aan de slag. Laat je gegevens achter en ontvang de gratis toolkit.

Loopbaancoaching op jouw locatie

Sommige werknemers vinden het best spannend om na te denken, laat staan met een coach te praten, over hun loopbaan. Om die eerste drempel weg te nemen, bieden wij de mogelijkheid tot een spreekuur binnen jouw bedrijf aan. Op deze manier kunnen je werknemers op een vrijblijvende en laagdrempelige manier kennismaken met loopbaancoaching. Enthousiast? Laat je gegevens achter en ga van start!

Voorbereiding op functioneringsgesprekken

Start je binnenkort met je functioneringsgesprekken, dan is het fijn als jouw medewerkers hier goed op voorbereid zijn. Wanneer zij al nadachten over hun werk en ontwikkeling, verloopt het gesprek immers veel vlotter en werk je samen succesvol aan de toekomst. Met een coachinggesprek in de vorm van korte workshops (max 8 pers.) bieden wij je werknemers hulp bij deze voorbereiding. Enthousiast? Laat je gegevens achter en ga van start!

Workshops (in-company)

Willen jouw werknemers actief aan de slag met hun loopbaanbewustzijn en loopbaanvaardigheden? Wijs ze dan op één van onze workshops. Deze organiseren wij samen met bedrijven, groepen werknemers of het UWV. Kortom; relevante kennis en kunde uit de praktijk. Op dit moment bieden wij de onderstaande workshops aan:

– De verkoper van nu:
Dit is wat de ontwikkelingen in de detailhandel voor jouw werk betekenen.

– Professionele presentatie op social media:
Zo gebruik jij LinkedIn, Twitter, Instagram, en/of Facebook voor jouw werk of loopbaan.

– Youfit@retail:
Past jouw baan nog bij jou? Of schuurt het af en toe? Waar ligt dat aan? En wat kun je hieraan doen? Onderzoek, reflecteer en vind antwoorden waar jij verder mee komt.

– The next step:
Jij wilt je graag verder ontwikkelen, maar waar begin je? Krijg handvatten voor jouw loopbaanonderzoek en maak een plan waar je direct mee aan de slag kunt.

 

 

 

Enthousiast? Laat je gegevens achter voor meer informatie over deze workshops.