Mede door het coronavirus gaan de ontwikkelingen in de retail sneller dan ooit. Dit brengt onzekerheid met zich mee, niet alleen voor ondernemers, maar ook voor medewerkers. Meer dan ooit is het van belang dat medewerkers nadenken over hun werk, talent en toekomst. Als werkgever kun je je medewerkers daarbij helpen! Youfit@retail heeft een uitgebreid pakket aan diensten werknemers bij hun persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen.

NL leert door

De overheid vindt het belangrijk dat werkgevers hun medewerkers stimuleren om aan bij- en omscholing te gaan doen, zodat ze zich kunnen aanpassen aan de nieuwe economische situatie. Daarom konden medewerkers vanuit alle sectoren vanaf 1 augustus 2020 gebruik maken van het ontwikkeladvies van NL leert door. Het maximaal aantal aanmeldingen is inmiddels bereikt en het programma is gestopt. Waarschijnlijk komt er volgend jaar een vervolg. Maar, medewerkers in de retail komen ook zonder dit programma nog altijd in aanmerking voor gratis advies! Zij kunnen contact hiervoor contact opnemen met de gecertificeerde loopbaancoaches van Youfiit@retail. Maak je als ondernemer gebruik van de NOW 2.0 regeling? Dan heb je de inspanningsverplichting om je werknemers te helpen bij hun ontwikkeling. De loopbaancoaches van Youfit@retail kunnen daarbij helpen.

Stuur de deze link door, zodat je medewerkers zich kunnen aanmelden. 

Online workshops en trainingen

Om bij te blijven in een sector die in snel tempo verandert, bieden we medewerkers een uitgebreid pakket van online workshops en trainingen die ze gratis kunnen volgen. De online workshops zijn live, met loopbaancoach die aanwezig is voor vragen, persoonlijk advies en praktische tips.
Lees hier meer over het workshopaanbod voor medewerkers.

Overweeg je te stoppen?

De coronacrisis zet veel ondernemers aan het denken: is dit het moment om met de zaak te stoppen? Overweeg je om je bedrijf te beëindigen? Zorg dan dat je je medewerkers tijdig informeert, zodat zij zich kunnen zij zich voorbereiden op de volgende stap in hun loopbaan. Youfit@retail heeft ervaren loopbaancoaches in huis om medewerkers van baan naar baan te begeleiden. Gun je medewerkers een nieuwe kans en wijs ze op de hulp van Youfit@retail. Wij geven praktische tips, test en advies op de volgende stap te zetten, en een luisterend oor voor wie dat nodig heeft.
Stuur deze link door, zodat medewerkers zelf aan de slag kunnen.

Adviesgesprek voor maatwerkprogramma’s

Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de vragen die er op de werkvloer spelen, maken we graag een afspraak voor een adviesgesprek. We bespreken vrijblijvend de diensten die passen bij jouw bedrijf en kijken hoe we kunnen bij personeelsvraagstukken, het opzetten van scholingsprogramma’s en loopbaanbegeleiding voor medewerkers. Youfit@retail is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur via 030-7511900, of via het formulier op de website.

Helpdesk en woensdagavondspreekuur 

Bij Youfit@retail kunnen werkgevers terecht met personeelsvraagstukken, scholingsprogramma’s voor medewerkers en leren en ontwikkelen en je loopbaan. De helpdesk is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 030-7511900. Er is voor medewerkers nu ook elke woensdagavond een speciaal spreekuur van 19.00 – 21.00 uur. Bel of app direct met een loopbaancoach 06-22201862. Zij krijgen dan meteen een loopbaancoach aan de lijn.
Lees meer