Je kan – jaren- met plezier je werk doen, en ineens het gevoel krijgen dat het tijd wordt voor iets anders. Misschien ben je toe aan een nieuwe uitdading, een andere functie of misschien wil jij je geluk beproeven buiten de branche? Youfit@retail helpt je graag ontdekken welke werk het beste bij je past en hoe je die nieuwe droombaan vindt.

Zelf aan de slag op het Loopbaanplatform 

Ben je toe aan een andere baan? Zoek je werk waarbij je misschien beter tot je recht komt of sneller kunt doorgroeimogelijkheden? Of wil je weten hoe je interessant blijft voor de arbeidsmarkt, voor als je die stap om te solliciteren wilt zetten? Het is altijd goed om uit te vinden wat jouw sterke kanten zijn en welke baan het beste bij jouw talent past. Op ons Loopbaanplatform kun je op praktische wijze meer over jezelf uitvinden. Je vindt hier opdrachten, handige tests, tips voor vervolgstappen, vacatures en praktische informatie die inzicht bieden in jouw situatie. Maak hier je account aan en je kunt meteen aan de slag.

Online loopbaancoaching

Wil je graag persoonlijk advies over jouw loopbaan? Dat kan heel gemakkelijk digitaal door middel van e-coaching. Via online begeleiding van een ervaren coach ga je op zoek naar de juiste koers voor jouw loopbaan. Per telefoon, skype of e-mail kun je al je vragen stellen over je werk, ontwikkeling en wat je kunt doen om een nieuwe baan te vinden. Met behulp van opdrachten en tests bereid je jezelf trefzeker voor op nieuwe kansen op de arbeidsmarkt.
Aanmelden voor e-coaching kan hier.

Vacaturezoeker

Op het Loopbaanportaal van Youfit@retail vind je een vacaturezoeker die je dagelijks de nieuwste vacatures in jouw interessegebieden toont. Maak hier je account aan voor het Loopbaanportaal en maak gebruik van de vacaturezoeker.

Online workshops en trainingen

Om bij te blijven in een sector die in snel tempo verandert, bieden we een uitgebreid pakket van online workshops en trainingen die je gratis kunt volgen. Hoe presenteer je jezelf als merk? Welke baan past bij jou? Toe aan een nieuwe baan? Hoe ontwikkel je je talent? Deze, en meer, thema’s komen in de gratis workshops voorbij. De online workshops zijn live met loopbaancoach die aanwezig is voor vragen, persoonlijk advies en praktische tips. Lees hier meer.

Tips & inspiratie

De zoektocht naar een andere baan is niet altijd even makkelijk. Er komt soms best een portie lef en doorzettingsvermogen bij kijken. Maar eenmaal op de juiste plek zal het je heel veel brengen. Hoe doen anderen dat, op zoek naar een nieuwe baan?  Hoe gaan zij om met de kansen die voorbijkomen. Laat je inspireren door verhalen van collega’s die kozen voor verandering en tips van ervaren coaches. 

Helpdesk en avondspreekuur

Bij Youfit@retail kun je terecht met al je vragen over je werk, leren en ontwikkelen en je loopbaan. Onze helpdesk is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 030-7511900. Er is nu ook elke woensdagavond een speciaal spreekuur van 19.00 – 21.00 uur. Bel of app direct met een loopbaancoach 06-22201862.
Lees meer