De retail verandert in snel tempo. Er verdwijnen winkels, maar tegelijkertijd ontstaan er ook weer volop nieuwe kansen. Er zijn branches die groeien als nooit tevoren, er ontstaan nieuwe winkelconcepten die aansluiten bij de wensen van de consument van nu en ook de online retail vraagt om nieuwe mensen. Zoek jij werk en heb je ervaring in de retail? Laat je dan eens door ons informeren over de mogelijkheden die er voor jou zijn en welke vaardigheiden daarbij komen kijken.

Zelf aan de slag op het Loopbaanplatform 

Op het gratis Loopbaanplatform vind je praktische informatie, zoals het maken van een cv, een LinkedIn-pagina en tip om te solliciteren. Je vindt hier ook nuttige informatie, inspirerende opdrachten en tests om uit te vinden wat jouw sterke kanten zijn en welke baan het beste bij jou past. Maak hier je account aan en je kunt meteen aan de slag. 

Online loopbaancoaching 

Heb je ervaring in de retail en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Schakel dan de gratis hulp in van een ervaren loopbaancoach om te kijken hoe jij aan de slag kunt in de detailhandel. Via online begeleiding van de coach bepaal je samen welke stappen je kunt zetten om een baan in de retail te vinden. Per telefoon, skype of e-mail kun je al je vragen stellen over je werk, je ontwikkeling en welke – nieuwe- vaardigheden van pas komen. Aanmelden voor e-coaching kan hier.

Vacaturezoeker

Op het Loopbaanportaal van Youfit@retail vind je een vacaturezoeker die je dagelijks de nieuwste vacatures in jouw interessegebieden toont. Maak hier je account aan voor het Loopbaanportaal en ga aan de slag met de vacaturezoeker.

Online workshops en trainingen

Om bij te blijven in een sector die in snel tempo verandert, bieden we een uitgebreid pakket van online workshops en trainingen die je gratis kunt volgen. Hoe presenteer je jezelf als merk? Welke baan past bij jou? Toe aan een nieuwe baan? Hoe ontwikkel je je talent? Deze, en meer, thema’s komen in de gratis workshops voorbij. De online workshops zijn live met loopbaancoach die aanwezig is voor vragen, persoonlijk advies en praktische tips. Lees hier meer.

Tips & inspiratie

Op zoek naar een baan in de retail? Heb je daar misschien een duwtje in de rug voor nodig? Nieuwsgierig hoe anderen de regie pakken over in hun loopbaan? Laat je inspireren door deze tips en persoonlijke verhalen uit de praktijk.

Helpdesk en woensdagavondspreekuur 

Bij Youfit@retail kun je terecht met al je vragen over je werk, leren en ontwikkelen en je loopbaan. Onze helpdesk is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 030-7511900. Er is nu ook elke woensdagavond een speciaal spreekuur van 19.00 – 21.00 uur. Bel of app direct met een loopbaancoach 06-22201862.
Lees meer