Van verlies,
naar de draad van werk vinden weer oppakken

Verlies van je baan kan je hard raken en moeten we niet onderschatten, want er vindt dan ook een grote verandering plaats in je leven. Een baan is vaak zo veel meer dan alleen een inkomen, want het maakt deel uit van ons bestaan. Je werk geeft bijvoorbeeld sociale contacten, regelmaat, status, zekerheid, gevoel van erbij horen etc. Als je je baan verliest vallen deze zekerheden (tijdelijk) weg en is het moeilijk gelijk te switchen naar het succesvol vinden van een nieuwe baan.

Onze coaches van YouFit@retail spreken wekelijks mensen die dit meemaken en deze jaren lange ervaringen hebben wij gebundeld in deze gratis workshop, waarin we aandacht besteden we aan dit verlies. We staan er bewust bij stil, geven inzicht in het proces van verandering en tips om er goed door heen te komen. Doe er je voordeel mee en schrijf je in!

Vragen komen naar boven als:

* Ik blijf er maar heftige emoties bij houden, hoe kan ik hier mee leren omgaan?
* Wie ben ik nog zonder mijn baan?
* Ik blijf maar piekeren…

Je leert om:

* Erover te praten: door te praten verwerk je stukje bij beetje. Met wie en hoe werkt dat ook goed?
* Te kijken naar het hier en nu. Te kijken naar waar je nu staat: hoe ga je om met het verlies van je baan? Wat zijn andere manieren?
* Vanuit de oude baan kijken naar de toekomst: wat wil je van je oude baan weer terugzien in je nieuwe baan? Wat wil je juist niet meer?

De methodiek van deze workshop is gebaseerd op het Duale procesmodel en Acceptance and Commitment (ACT). Tijdens de online workshop leer je het model kennen en begin je alvast met het zetten van de eerste stappen.

Wanneer

Donderdag 9 september  2021 van 09:30 – 12:00 uur

Hoe werkt het

We werken via de online omgeving van Microsoft Teams. Je hoeft daar geen account voor te maken. Na aanmelding krijg je van ons een link toegestuurd, waarmee je via je webbrowser in onze veilige, digitale workshopomgeving terecht komt.

Voor wie?

Iedereen die werkt in een (online) winkel of kan aantonen dat het afgelopen jaar te hebben gedaan.

E-coaching na deze workshop

Heb je na deze e-workshop behoefte om er dieper op in te gaan 1-op-1 met een coach of/en wil je (praktische) hulp bij het zoeken naar een nieuwe baan? Dat kan door je aan te melden voor gratis e-coaching. Twijfel je of heb je vragen? Dan kun je ook contact met ons opnemen door het invullen van dit formulier of telefonisch: 030-7511900

Aanmelden

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de workshop. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht van ons.    Ik wil mij aanmelden voor:


    Heb je nu of in het verleden gebruik gemaakt van loopbaancoaching via Youfit@Retail? JaNee