Medewerkers die door een faillissement hun baan zijn kwijt geraakt, of bang zijn hun werk te verliezen helpen we graag verder. We bieden graag een luisterend oor, omdat we weten wat een impact het geeft om je werk te verliezen. En je kunt terecht voor gratis advies en loopbaanbegeleiding door onze loopbaancoaches. Ze kijken met jou waar jij goed in bent, waar je echte interesses liggen en wat je zelf kunt ondernemen om (weer) een baan te vinden.

Ineens zonder baan? Wij helpen je graag

Ineens zonder baan omdat de winkel waar je werkt failliet is? Heb je vragen over het verlies van je baan? Youfit@ retail komt je op verschillende manieren te hulp:

  • Loopbaancoaches. Bij de coaches van Youfit@retail kun je met al je vragen terecht. Zij weten wat een faillissement met je kan doen.
  • Praktische hulp, zoals het maken van je cv, een LinkenIn-pagina en gerichte sollicitatie.
  • Gratis toegang tot het Loopbaanplatform, vol nuttige informatie, inspirerende opdrachten en tests waarmee je meer te weten komt over jezelf, en dus ook over de stappen die je kunt zetten.

Bel 030 7511900 of stuur een e-mailbericht naar info@jamesloopbaan.nl dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Download hier de folder. Handig om door te sturen!

Hoe verder? Bekijk de video

 

Zelf aan de slag op het Loopbaanplatform 

Ben je baan kwijt? Of vrees je binnenkort op straat te staan? Dan is het belangrijk om weer grip te krijgen op je loopbaan. Op het gratis Loopbaanplatform vind je praktische informatie, zoals het maken van een cv, een LinkedIn-pagina en tips om te solliciteren. Je vindt hier ook nuttige informatie, inspirerende opdrachten en tests om uit te vinden wat jouw sterke kanten zijn en welke baan het beste bij jou past. Maak hier je account aan en je kunt meteen aan de slag. Veel succes!

Online loopbaancoaching

Zit je hoofd vol vragen over hoe je aan een baan komt? Of wat jouw kansen zijn op de arbeidsmarkt? Schakel dan de gratis hulp in van een ervaren loopbaancoach. Zij begrijpen als geen ander wat je doormaakt. Via online begeleiding van de coach bepaal je samen de belangrijkste vervolgstappen. Per telefoon, skype of e-mail kun je al je vragen stellen over je werk, ontwikkeling en wat je kunt doen om een nieuwe baan te vinden. Met behulp van opdrachten en tests bereid je jezelf voor op jouw succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt.
Aanmelden voor e-coaching kan hier.

Vacaturezoeker

Op het Loopbaanportaal van Youfit@retail vind je een vacaturezoeker die je dagelijks de nieuwste vacatures in jouw interessegebieden toont. Maak een account aan en start je zoektocht naar een nieuwe baan!
Maak hier je account aan voor het Loopbaanportaal en maak gebruik van de vacaturezoeker.

Online workshops en trainingen 

Om je te helpen om meer inzicht in jezelf te krijgen bij te blijven en je klaar te stomen om de arbeidsmarkt weer op te gaan, bieden we een uitgebreid pakket van online workshops en trainingen die je gratis kunt volgen. Hoe presenteer je jezelf als merk? Welke baan past bij jou? Toe aan een nieuwe baan? Hoe ontwikkel je je talent? Deze, en meer, thema’s komen in de gratis workshops voorbij. De online workshops zijn live met loopbaancoach die aanwezig is voor vragen, persoonlijk advies en praktische tips.
Lees hier meer.

Tips & inspiratie

Op zoek naar een baan in de retail? Heb je daar misschien een duwtje in de rug voor nodig? Nieuwsgierig hoe anderen de regie pakken over in hun loopbaan? Laat je inspireren door deze tips en persoonlijke verhalen uit de praktijk.

Helpdesk en woensdagavondspreekuur

Wij weten als geen ander wat je meemaakt als je bij een faillissement op straat komt te staan. Bij ons kun je terecht om je hart luchten of voor persoonlijk advies. We helpen je met vragen je ontslag, wat je kunt doen om weer aan werkt te komen en hoe je je loopbaan weer op te rit krijgt. Onze helpdesk is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 030-7511900. Er is nu ook elke woensdagavond een speciaal spreekuur van 19.00 – 21.00 uur. Bel of app direct met een loopbaancoach 06-22201862.
Lees meer